Öngyógyítás - gyógyulás

„Öngyógyítás (Heal) – megvan az erőd a gyógyulásra” A film és néhány gondolat

Készült egy dokumentumfilm a gyógyulásról, az öngyógyításról, illetve az érzelmek jelentőségéről, ami bátran nevezhető inspirációs dokumentumfilmnek. Sokkal többről szól, mint csak bemutat valamit vagy tájékoztat a legújabb tudományos tényekről és eredményekről.

Ha valaki szkeptikus lenne már magát a címet illetően is, mindenképpen nézze meg. És szintén, ha valaki haladni szeretne a korral és naprakész információkkal rendelkezni az emberi testet és működést, valamint az egészséget illetően, nézze meg.

Az egészség témájában hiánypótló alkotás, azt gondolom.

Sokunknak kellenek a bizonyítékok, tényadatok ahhoz, hogy elhiggyük, felismerjük a saját erőnket, hogy mire is lennénk (vagyunk) mi képesek emberként. Arra, hogy bizony nem állja meg a helyét az az állítás, miszerint a segítség csak kívülről jöhet. Nem feltétlenül pirulák és fehér köpenyes szakemberek, illetve a hozzájuk kapcsolódó kezelések azok kizárólag, akik/amik kompetensek lennének a gyógyulás és a javulás témájában. Tény, hogy jelenlétük fontos és sokat köszönhetünk nekik, de ez ennél sokkalta árnyaltabb, ha arról van szó: ember, test, elme, egészség, gyógyulás, táplálkozás, kezelések, érzelmek, hit és bizalom, stb. Egyszóval minden, ami hozzánk, az EGÉSZségünkhöz kapcsolódik, holisztikusan.

Ebben a filmben rólunk van szó és a lehetőségeinkről.

Mert sokkal több van bennünk, mint amiről mi tudunk.

Ha érdekel az önfejlesztés, a potenciálod kiaknázása, ez a film sokat adhat.

 

Fent van az ismert videómegosztó portálon, bárki számára ingyenesen elérhető.

 

És végül álljon itt néhány idézet a filmből:

„Az emberi test csodákra képes. Intelligens rendszer, mély összeköttetésben az elménkkel és a világgal körülöttünk. Ragyogóan úgy tervezték, hogy önmagát szabályozza és gyógyítsa.”

„Bárcsak rá tudnám venni az embereket, hogy felismerjék, mennyire értékesek: az élet kifejeződései! Nincs még egy Te, kint a sokmilliárdból. Ez igazán különleges! De garantálom, hogy a legtöbben nem adják meg maguknak ezt a bölcs szeretetet és gondoskodást, pedig csodás előkészítője a gyógyulásnak.”

„Minél jobban ismerjük magunkat, annál jobban felszerelkeztünk, hogy meggyógyítsuk a testünket, az érzelmeinket, a belső tapasztalásunkat, hogy lehetővé váljon, hogy igazán mélyen szeressünk a világban is.”

Vélemény, hozzászólás?

További blogcikkek

Jógaoktatói bemutatkozás

A jóga számomra az az ösvény, ami segít megtartani a középpontomban, biztosítva ezáltal az élet minden területére kiterjedő harmóniát.
Saját gyakorlásomban a jógázást követő belső megnyugvás és kiegyensúlyozottság megtapasztalása hajt, mint egyfajta hasznos függőség élmény.

Tovább »

A mélyből a magasságba

Sötét volt. Régóta, hosszan elhúzódó sötétség. Az apró kis mag a földben pihent. Senki sem tudta létezését. Ő sem tudta, hogy számíthat-e bármi változásra, hisz már oly régóta tartott ez a hűvös, nyirkos és sötét állapot. De mintha tudta volna… érezte az erőt magában. Még hozzáférni ugyan nem tudott, de mélyen belül hitte… hitte és érezte, hogy több van benne.

Tovább »
31 napos kihívás a jóllétért

30+1 napos kihívás a Jóllétért

Március – az ébredő természet ideje, a tavasz első hónapja.
Elindult egy kampány a weboldalhoz kapcsolódó közösségi média felületeken „30+1 napos kihívás a Jóllétért” címszóval.

Tovább »
A megadás állapota_tengerpart

A megadás állapota

Van az úgy, hogy bármennyire is szeretnéd, nem megy. Eltervezted, megálmodtad, mit és hogyan fogsz tenni, komplett folyamat, érzéshalmaz van a fejedben róla, de valahogy hiába. Valami miatt mégis ellenállsz, valami miatt mégsem tudsz beleállni, valami a teljesítés útjában áll. Pedig a felszínen te úgy szeretnéd… megtenni, érezni, együtt áramolni, benne lenni. De éned valamely része mégis behúzta azt a bizonyos kéziféket. Megállj-t parancsol. Mit teszel ilyenkor?

Tovább »
Létezés a jelenben - erdő

Létezés a jelenben

Miért fontos a jelen pillanatban létezni és hogyan lehetséges ez?

Ha belegondolsz… hol is vannak a problémáink?
A múltban és a jövőben.
Elménk vagy egy múltbeli történésen pörgeti magát, vagy pedig egy jövőbeli eseményhez kapcsolódik már. Folyton tervez, elemez, prekoncepciókat gyárt…

Tovább »