Szolgáltatás elemek

– az életmódfejlesztés részeként –
 
hogy lépeseket tegyél önmagad legjobb verziójáért és a JÓL-létért, az önazonos létezésért.
Vagy egyszerűen csak tennél a boldogabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokért.
 

Hatha jóga

jelentése: „Ha”= Nap és „Tha”= Hold, valamint Jóga = egyesülés

– vagyis a két ellentétes energia, a polaritás egyensúlyba hozása; a mindenkiben jelenlévő női és férfi minőségek, ill. a jobb és bal agyfélteke harmonizálása.

Szimbolikus kifejezés a dualitás egyesülésére.

Patanjali mester definíciója szerint (PJS 1.2.) a jóga: „yogas citta vrtti nirodhah” = „A jóga a tudat/elme (Csitta) ellenőrzése/igázása, a tudatfolyamatok (Vritti) kioltása (Nirodha).”

(Bővebben: Bakos Attila és Dr. Bakos Judit Eszter: Patanjali Jóga Szútrák pszichológiája. Budapest, 2017., Danvantara Kiadó)

Flow jóga

Áramlással teli mozdulatsor a Hatha jóga alapjaira épülve, ám az ászanákat (jógapózokat) kevésbé hosszan kitartva.

Lényege az erőfeszítések nélküli, könnyed és spontán mozgás, a pillanatot megélve, abba teljesen belefeledkezve.

Egyfajta mozgásmeditáció, amelyben a megengedés és az elmerülés találkozik a jelenléttel.

Női jóga

A nőiség megélése, a női egészség és a ciklustudatosság áll a középpontban ezen alkalmazott jógairányzat során. Segíti az önelfogadást és a saját női erőnkkel való kapcsolódást, annak kibontakozását.

A gyakorlások fókuszában a csípő és medence tere, a gáti terület, a mellkas, a mellek és a torok területei állnak.

Kismama jóga

A női jógából kialakult, várandóssághoz igazodó alkalmazott jógairányzat, melynek célja, hogy a kismama jól érezze magát.

Hatására harmonikusabban és tudatosabban éli meg várandósságát, erősödnek az anyai kompetenciák és megnő a női testbe és önmagába vetett bizalma, továbbá csökkennek a fellépő fizikai panaszok.

Életmód mentorálás, Életviteli tanácsadás

Egyéni konzultáció, amelyben intuitív módon, ill. az általam tanult módszerek és technikák személyre szabott alkalmazásával dolgozunk együtt egy bizonyos témán vagy nehézségen, ami kizökkentett a középpontodból.

Lépj az önazonos élet felé! Stresszkezelés és életmódfejlesztés – a saját egyéniségedre, ritmusodra szabva, önismerettel.

Access Bars® kezelés

Az amerikai eredetű módszer Gary Douglas-nek köszönhető, aki közel 30 éve facilitálta magát a kezelést az Access Consciousness® részeként. Ma már több, mint 188 országban alkalmazzák ezt az agyhullámokra ható, gyengéd érintés technikát a képzett facilitátorok.

Mi az az Access Bars®? 

A Bars a fejen található meghatározott 32 pont összessége, amik energiasávokat alkotnak, ezek az agyon át és körben futnak. Ezen Bar sávok kötik össze azokat a „Bar pontokat”, amik az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben (mint pl. pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, álmok, öregedés, kommunikáció, szexualitás, gyógyítás, idő).

Mire számíthatsz, mi történik egy kezelés során?

Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok, hiedelmek stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Az a legjobb ebben a módszerben, hogy anélkül szabadulhatsz meg a korlátozó hitrendszereidtől, mintáidtól, érzéseidtől, hogy arról beszélned vagy azzal szembenézned kellene.

Az Access Bars kezelés során kellemesen ellazulsz, megpihensz, és feltöltődsz. Kiváló stresszkezelő módszernek is.

És mi van, ha…?

Nem jár erőfeszítéssel, legrosszabb esetben olyan, mintha egy frissítő masszázst kaptál volna, legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Mindenki más, tehát nincs „normális” vagy átlagos Access Bars kezelés. Minden alkalom más és más, még akkor is, ha egyazon személy érinti a Bars pontjaid.

Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars kezelés, hogy kipróbálod saját magad!

Kronobiológia elemzés

A kronobiológia pszichogenetika tudománya az 1970-es években született önismereti és emberismereti módszer. Segítségével jobban feltárható és megérthető saját magunk és a környezetünkben élők működése, mozgatórugói, viselkedése. Azt mutatja meg, ami az igazi és valós, velünk született működésünk, nem pedig a szocializációnk során magunkra vett szerepek és formálódások eredményét. Így ezek olyan jellemzők, amik egész életünkre kihatnak.

A kronobiológia a biológia egy speciális ága. Az élő szervezetek periodikus ritmusával, Nap-Hold ciklikusságával, érzékelésével összefüggő működéseit vizsgáló tudomány.

 A pszichogenetika olyan tipológiai jellemzőkkel foglalkozik, amelyek az adott egyén születésének pillanatában ható hatások következtében alakulnak ki. E szerint világrajövetelünkkor nem csak a szüleink által öröklött genetikai tulajdonságokat hozzuk magunkkal, hanem a Föld energoinformációs mezejének állapota is hatással van ránk – ezt mutatja meg a pszichogenetika a természeti tipológia segítségével.

Ha ismerjük a saját tipológiánkat, személyiségjegyeinket, és annak mentén élünk, azzal képessé válhatunk energiáink optimális felhasználására és bizonyos betegségek elkerülésére, továbbá kapcsolati működéseink feltérképezésére, megértésére is.

A tulajdonságrendszerek három alapvető kategóriába illeszthetők bele: a fizikai, az érzelmi és az intellektuális jellemvonások közé, a születési dátumból számolható markerek alapján.